SkipsYachting

Nieuws

SkipsYachting dealer Absolute Yachts.

  • absolute_yachts.png

SkipsYachting gevestigd op Flevo Marina in Lelystad heeft per direct het dealerschap verworven voor het Italiaanse motorbootmerk Absolute.

Absolute is in 2002 ontstaan en de eigenaren hebben  zich ten  doel gesteld  jachten te bouwen waarbij design, zeewaardigheid, vaarcomfort, maar ook onderhoud en servicegemak en een laag brandstofverbruik hoog in het vaandel staan. Op het ogenblik zijn er maar liefst 14 modellen tussen de 12 en de 22 meter in het programma. De nieuwe Navetta 58 is dankzij de goed doordachte manier van boot bouwen, dan ook bekroond met de titel “Europian  Powerboat of the year 2015 ”  

Met het aangaan van het  Absolute  Dealerschap, heeft SkipsYachting in goed overleg met de werf de keuze gemaakt om het merk Prestige over te dragen aan ‘Luxery Prestige Yachts BV’ gevestigd in Muiden.                                                              

SkipsYachting vertegenwoordigt nu naast Absolute, de gehele range zeil en motorboten van Jeanneau, het Finse motorboot merk Targa en heeft het rubberboot merk Sillinger in haar portefeuille. Tevens is met het aangaan van het Absolute Dealerschap een nauwe samenwerking ontstaan met de Duitse dealer ‘ Levien Sails and Drive GmbH’. Samen zullen zij het Merk Absolute gaan vertegenwoordigen in Duitsland, België en Nederland.

Vanaf april zal er een  Absolute 40  te bezichtigen zijn in de showroom van SkipsYachting, gevestigd op het terrein van Flevo Marina.

Contact:
Peter de Vries
SkipsYachting
Overstag 20
088-0504185
peter@skipsyachting.nl

website Absolute Yachts