Sillinger

Sillinger

Sillinger is sinds 1962 een begrip bij Defensie als het gaat om opblaasbare boten. De kwaliteit en de robuustheid van de schepen hebben het merk groot gemaakt in de markt voor militaire- en beroepsdoeleinden. Doordat er steeds meer vraag is naar Ribs als pleziervaartuig met de kwaliteit van een beroepsvaartuig, is ervoor gekozen om een pleziervaartuitvoering aan het programma toe te voegen.

De pleziervaartuitvoering heeft dezelfde robuuste uitvoering, maar dan met een comfortpakket, grotendeels uit te rusten naar de wens van de klant. Het programma van Sillinger bestaat uit een range opvouwbare rubberboten en Ribs  voorzien van een harde bodem van polyester of aluminium. Alle tubes worden gemaakt van de zwaarste kwaliteit Hypalon. Sillinger heeft rubberboten en Ribs vanaf 3 meter tot 12 meter. Wat betreft de voorstuwing wordt er gewerkt met buitenboord- en inboordmotoren met hekdrive, tevens is een jet aandrijving mogelijk.

Op het ogenblik word er nog gewerkt aan de nederlandse website voor Sillinger. Op www.sillinger.com vind u een franse en engelse site. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SkipsYachting. Peter de Vries en Mark Visser hebben ruime ervaring op het gebied van Ribs voor de beroeps- en pleziervaart, KNRM en Defensie.